Ultraløb – vanvid eller vejen frem?

Foredrag ved ultraløber Mette Birk Jensen den 7. juni

Overvejer du ind imellem, om du godt kunne løbe lidt længere end den sædvanlige tur rundt i kvarteret, som efterhånden løbes på automatpilot? Om du måske kunne presse dig selv lidt mere og vove dig ud på ukendt terræn?

Ultrabølgen er over os, og flere og flere kaster sig i dag over de helt lange distancer og løb, hvor der efterhånden ingen grænser er for sværhedsgraden. Men er det vanvittigt eller velovervejet at presse sig selv til grænsen for, hvad der er menneskeligt muligt – og lidt til?

Mandag d. 7. juni inviterer vi dig til et inspirerende foredrag af Mette Birk Jensen, som er ultraløber og forfatter til bogen ”Ultrakvinderne – om seje kvinder og ekstreme løb.”

I foredraget tager Mette os med på sin personlige opdagelsesrejse ind i ultraløbsverdenen, hvor hun møder nogle af verdens sejeste ultrakvinder. Samtidig deler hun hudløst ærligt ud af sine egne erfaringer, mens hun prøver at forstå, hvad der i dag driver flere og flere mennesker til at løbe ultra.

Få et unikt indblik i, hvad der får mennesker til at løbe i dagevis i ufremkommelige bjergområder, i Sahara, alene gennem Iran, i Himalayas ilttynde luftlag eller 5.649 gange rundt om den samme boligblok i New York. Hvad driver dem? Hvad får de ud af det? Og hvad kan vi lære af dem?

Mød op til en spændende introduktion til en fascinerende verden. Måske er det også noget for dig?

Det vil være muligt at købe bogen i forbindelse med arrangementet.

Ultraløber

Mette B. Jensen Masterrunning træner, ultraløber og foredragsholder taler denne aften ud fra bogen Ultra kvinderne som du naturligvis kan købe og få signeret på aftenen.

Trailmagasinet har tidligere anmeldt bogen Ultra kvinderne

 

Og det praktiske

Foredrag foregår i lokalerne hos Pro-advokater

Mandag den 7. juni kl 18 – 19.30/1945

Pris kr 100,- som dækker foredrag og let forplejning omkring arrangementet.

Tilmelding foregår ved at sende mobilepay 2616 2525 (Jørn Andersen) – oplys dit navn ved betaling

Adresse Pro-Advokater; Energiporten 2, 3. sal, 2450 København SV

Læs mere om Mette Birk Jensen – Masterrunning

Dette foredrag foregår i samarbejde med Løberejser 

Flere artikler fra Trailmagasinet