Ultraløb fra Frankrig til Roskilde (foredrag)

Du har måske tidligere læst om Henrik E. Andersen ultraløber og erhvervskonsulent, som har sat sig for at løbe hjem fra sit sommerhus i Frankrig til sit hjem i Roskilde.

Forberedelserne er godt igang, og det er planen, at der skal løbes i juli måned en samlet distance på ca 1800 km og 14000 højdemeter. Der løbes over 29 dage, det er hvad Henrik E. Andersen har til rådighed inden arbejdet kalder påny.

Forberedelserne har stået på igennem et års tid, og der er arbejdet med både kortsigtede mål og langsigtede mål. Træningsplanerne er afstemt med Jesper Kenn Olsen, som er træner for det Danske Ultralandshold. Træningen har været en balance imellem at lægge kilometer på uden at belaste for meget.

På et meget tidligt tidspunkt blev det klart for Henrik, at det at tilrettelægge en udfordring af denne karakter, minder meget om arbejdet på direktionsgangene. Planlægning, justering og eksekvering.

Henrik holder foredrag om sin udfordring, sin planlægning og hvilke parraleller der er mellem at være moderne leder og ultraløber.

kom til foredrag hos Indlægsklinikken med ultraløber Henrik E. Andersen onsdag den 2. marts kl 18

Tilmeld dig foredrag ved indbetaling af kr 50 på Mobilepay 54 24 38 – du skriver Henrik i tekstfeltet

Læs mere om tid og sted for foredrag her