Foredrag med ultraløber Henrik E. Andersen

Om at sætte sig store mål og gennemføre dem

 

Henrik Andersen holdt mandag aften den 28. juni en forsamling tryllebundet hos Indlægsklinikken Sport & Ortopædi med sit ultraløbeprojekt, hvor Henrik over 29 dage skal løbe fra Sydfrankrig til Roskilde. En samlet distance på ca 1.800 km og 14.000 højdemeter.

 

Hvorfor bruger en ellers travl erhvervsmand så meget tid på at gennemføre et projekt af denne karakter. Et projekt hvor det kan synes som al sund fornuft er fraværende. At det alligevel giver mening, tog Henrik os kyndigt igennem – og som deltager sad man til sidst tilbage med fornemmelsen af, at det var naturligt og blot en del af en længere proces. Det handler om at være på vej for at citere et gammel kinesisk ordsprog.

Henrik E. Andersen Erhvervspsykolog

Henrik E. Andersen Erhvervspsykolog og ultraløber – tanker om at forene ultra med et civilt liv.

Fra Ide til handling

Projektet er nemmere at beskrive end at gennemføre, og Henrik Andersen tog os denne aften igennem hele forløbet op til selve beslutningen blev truffet. En beslutning hvor den ene distance har taget den anden for nu at kulminere i dette projekt. Store projekter starter ofte med færdiggørelse af mindre projekter og bliver hele tiden afsæt for noget større.

 

Det var interessant at høre den meget detaljerede planlægning, hvor selv et langt forløb er brudt ned i mindre stykker og det går igen hele vejen, at detaljen ligger i forberedelsen, og alligevel selv med den bedste forberedelse kan overraskelser opstå, det uventede kan ske, uden at du kan imødegå det i din planlægning.

 

Udfordringen er ikke et langt løb men 113 etaper af bare 15 km i gennemsnit

Løbet gennemføres over 29 dage over 113 deletaper, hvor hver dag deles op i 4 etaper. Så der skal som Henrik Andersen udtrykker det kun løbes 15 km af gangen inden næste pause. Det vil være en morning run, en formiddags distance, en god frokost for så at blive afløst af en eftermiddagstur tidligt og sent.

Det er ikke som ultraløber Henrik Andersen udtrykker det en lang tur, det er en række deletaper, hvor hver etape tager dig skridtet videre.

Følg med her

Du kan følge Henrik Andersen på denne Facebook gruppe ”Mazamet Roskilde Løb 2022”

Trailmagasinet vil følge Henrik i hans træning, forberedelse og gennemførelse, når det kommer dertil

Følg Trailmagasinet for flere foredrag – efterårets program er under forberedelse.

Du kan læse om Indlægsklinikken Sport & Ortopædi som lagde lokaler til denne aften

Indlægsklinikken Sport & Ortopædi