Night Trail med North Coast Trail Run og Wolfpack.intl – et lys i en mørk tid

Der kan i denne tid være langt mellem lyspunkterne. Det bliver stadig sværere at gennemføre løb. Det gælder i forhold til antal og det gælder i forhold til, hvordan løb gennemføres mest forsvarligt set i forhold til de seneste COVID-19 forholdsregler.

North Coast Trail Run har i samarbejde med DGI og Wolfpack udviklet et holdbart koncept som muliggør, at der fortsat kan gennemføres løb. Det tager lidt længere tid, men med alles hjælp og forståelse kan vi komme igennem en svær tid og fortsat løbe lidt trail sammen med andre omend, der skal holdes afstand.

Hvad er Night trail

Night Trail er en begivenhed som finder sted hver eller hver anden onsdag. Der løbes først når mørket har sænket sig, og dermed er der brug for pandelampen. Der løbes en omgang på 5 km. og du kan på dagen bestemme, om du vil løbe en eller to runder. Du kan altså løbe 5 km eller 10 km. Hver runde har et tema – ved sidste løb som foregik onsdag den 28. oktober var temaet halloween.

Der er officiel tidstagning så alle kan få taget deres tid, og der bliver lavet rangliste placeringer.

Bryggeriet Skovlyst er sponsor på disse Night Trail, så der er en behagelig overraskelse, når løberne kommer i mål. Hvad enten, der løbes 5 eller 10 km. Der er endvidere lodtrækningspræmier og medalje til de som gennemfører.

En deltager er kommet i mål og har vundet både, øl, græskar og medalje.

Sådan gennemføres løbene med respekt for COVID-19

Anders old Mikkelsen fortæller, at der tages en række forholdsregler i målområdet. Deltagerne skal ikke løbe med mundbind, men der skal bæres mundbind i start og målområdet. Man henter selv sit startnummer, og så sendes løberne afsted i grupper af 9 personer med interval på 10 minutter – Dermed gør man sig de største anstrengelser. 

Næste løb med North Coast Trail Run

Der løbes næste gang den 4. November og herefter er det hver anden onsdag nemlig den 18/11, den 2/12 og den 16/12.

Du kan tilmelde dig her

og hvis du vil læse mere om North Coast Trail Run

Wolfpack Intl