Foredrag med ultraløber Mette B. Jensen mandag den 7. juni. kl 18

Trailmagasinet ser frem til dette foredrag, som er første gang vi inviterer til foredrag. Det er først gang vi kaster os ud i dette, så det er med en smule usikkerhed og manglende erfaring heri. Men der er fokus på det, som det handler om nemlig at skabe rammerne for en god oplevelse og et interessant foredrag.

Mette B. Jensen har skrevet bogen Ultrakvinderne som handler netop om de kvinder, der ikke alene er løbere, de er gode løbere og så har de lidt ekstra som gør dem til ultrakvinderne. Hver kvinde og hver løber med sin historie – både betagende og bevægende og ikke mindst inspirerende.

Foredraget foregår i lokalerne hos Pro-advokater, som har stillet deres lokaler til rådighed for Trailmagasinet denne aften. Hos Pro-advokater er der et par løbere og trailløbere stor tak til Pro-advokater.

Du kan læse om selve arrangementet her

Adresse

Adresse Pro-Advokater; Energiporten 2, 3. sal, 2450 København SV (øverste etage og så skal vi op på loftet)

Jeg sætter lidt af de her markeringsflag (røde) op der fører frem mod adressen, så når du får øje på de små røde flag så er du godt på vej.

Parkering i området generelt

Det er et blandet område, hvor der er privat parkering som styres af privateselskaber og der er noget gratis parkering og områder med betalingsparkering, du finder det hele. De sikre løsning er at sætte bilen på Fisketorvet, hvor jeg mener, at der er 3 timers fri parkering og så gå herfra det tager ca 10 min.

 

COVID-19

Jeg bliver også nød til at nævne, at COVID-19 er fortsat iblandt os, så hvis du har symptomer så husk, at du skal blive væk og ligeledes ved du, hvordan du skal omgåes andre, det behøver vi næppe gentage her.

Om du fortsat kan tilmelde dig?

Du kan fortsat tilmelde dig, men vi er ved at være på de aller yderste sæder så vent ikke for længe. Hvis du vil med så sender du kr 100 på mobilepay til 2616 2525 (Jørn Andersen)

 

Link til foredragsholder og samarbejdspartner

Masterrunning

Løberejser