Hvad får en respekteret erhvervspsykolog som ellers synes både fornuftig og velovervejet til at sætte sig for at løbe fra Frankrig til Danmark?

  • Kan man bruge nogle af sine ledelsesværktøjer til at tilrettelægge og gennemføre en ultra?
  • Er ledere bedre løbere – eller er løbere bedre ledere ?

Vanvid eller sund fornuft?

Har du nogensinde drømt om, at løbe langt, altså sådan rigtigt langt? At tage det første skridt og vide, at turen først slutter tusindvis af kilometer og flere uger senere? Har du haft drømmen, men derefter parkeret den som umulig at gennemføre? Nu kan du møde en helt almindelig mand, der ikke blot har drømmen, men faktisk også har tænkt sig at føre den ud i livet. Derefter kan du selv vurdere om det er vanvid eller sund fornuft!

 

Projektet, udfordringen og fyrtårnet

Mandag, den 28. juni 2021 inviterer vi dig til et spændende foredrag med Henrik Elsig Andersen, som i sommeren 2022 vil kaste sig ud i sit livs største løbemæssige udfordring. I en alder af 55 år vil han løbe 1.800 km fra Sydfrankrig til Roskilde i ét stræk over en periode på 4 uger. En tur, der vil bringe ham gennem 4 lande, ligesom der undervejs skal forceres 18.000 højdemeter. 

 

I foredraget vil Henrik fortælle om sin motivation for at ville gennemføre et så krævende projekt og sætte ord på hvordan han selv gik fra at være almindelig løber til ultraløber. Det vil handle om fascinationen ved flerdagsløb og hvilke fysiske og psykiske udfordringer en så lang tur rummer. Henrik trækker her på sine erfaringer som erhvervspsykolog, hvor han bl.a. har arbejdet med topledere, der har stået i mange pressede situationer, der har krævet en ekstraordinær indsats.

Foredrag med plads til refleksion mandag den 28.juni.

 

Tid og sted Mandag den 28. juni kl 18.00

  • Indlægsklinikken – Sport & Ortopædi
  • Vesterbrogade 94
  • 1620 Kbhvn V.
  • Tilmelding ved betaling af kr 100 Mobilepay 2616 2525 (Jørn Andersen) – der vil blive serveret lidt småsnacks og lidt at drikke

Foredraget foregår i samarbejde med Løberejser og Indlægsklinikken

Lidt om projektet og Henrik Andersen